50 karakter 

kapat
  1. şu anda açılacak bir başlıktaki en fazla karakter sayısı.

(bkz: 45 karakter)
    #3293074 (minik mavi balina, 19.04.2008 23:23)
  2. 301. madde gibi bir şey bu. dur lan duygularımı özgürce ifade edeyim diyorsun, edemezsin engeli çıkıyor karşınıza, bari "50 karakteri geçemezsin" gibi bir uyarı çıksa, o da yok. dediğim dedik, buyurduğum budur tavrı.
    bir türlü ısınamadım şu 50 karakter olayına, dilimiz ingilizce olsa belki ama "yugoslavakyalilastirayacaklarimizdanmissinizdir" gibi kelimelere sahibiz.
    yetmiyor yetemiyor.

(bkz: artık kısa cümleler kuruyorum)
    (bkz: düşünemiyorum öyleyse yokum)

(bkz: 50 karakter sınırlamasına hayır platformu)
    #3825911 (Kechi, 16.08.2008 13:04)

© 2008 - uludağ sözlük

50 karakter başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 50 karakter ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 50 karakter nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dionysus » ironi » alternatif ismail yk acilimlari » dido » ditty » ozgurluk » homoseksuel insanlarin dinine bagli olmasi » kadinlarla konusurken yanindaki arkadasin utanmasi » cortez the killer » partizanide cok tehlikeli geldi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games