50 cent in slow parca yapma ihtimali 

kapat
  1. portisheadin hiphop yapma ihtimaliyle eşitlik arz eder...
    #1853507 (mesqoo, 02.07.2007 16:33)
  2. slow yavaş anlamına geldiğinden ve kendisi bu şekilde belki de 10larca parça yaptığından, çoktan gerçekleşmiş olan ihtimal. abartmaya ve bilmeden sallamaya gerek yoktur.
    #1979223 (yavuzum, 21.07.2007 15:48)

© 2008 - uludağ sözlük

50 cent in slow parca yapma ihtimali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 50 cent in slow parca yapma ihtimali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 50 cent in slow parca yapma ihtimali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rita hayworth » the bank job » es cinsel olmak gunahtir » ben adama arefeyi gosteririm bayrami gostermem » ucak gemisi » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » the last in line » ufuk basoglu » cucuk » clovefield » gammazsiniz entry i gammazlayiniz » devlet universitesine giden ogrenci » aslan burcu erkegi » parasi biten ogrenci » snake eyes » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ailecek izleyemedigimiz icin kufrediyoruz » opusurken ic sesin soyledikleri » kuyruk sokumunun ustune dovme yaptiran kizlar » batmaya mahkum firma isimleri » otobuste tek yolcu olmak » profesyonel futbol takimi » hayatinda hic starbucks a gitmemis insan » london » entry yedekleme » abidas » ahmet yildiz olmedi » basliklari alt alta okumak » uludag sozluk gammazasyonu » daire testere makinesi » kursu sosyalistleri