5 kez caylak olan kisi nasil gammaz olur rehberi 

kapat
  1. - "o da bir şey mi be kardeşim benim on beş çaylaklık ve bir silikliğim var" tarzı bir cevap ile bertaraf edilecek rehberdir..

(bkz: sen yenisin galiba)
    #3871101 (fatal, 26.08.2008 01:08)
  2. sözlüğe daha yeni damlamis, hemen de ayar vermeye calisan yazarin rehberlik sunumudur.
    #3871118 (zehir, 26.08.2008 01:11 ~ 01:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

5 kez caylak olan kisi nasil gammaz olur rehberi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 5 kez caylak olan kisi nasil gammaz olur rehberi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 5 kez caylak olan kisi nasil gammaz olur rehberi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 5 kez caylak olan kisi nasil gammaz olur rehberi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fakir insanlarin cok kotu giyinmesi » ibrahim e agit » yaran ilac isimleri » ocean dream » ataturk ile ilgili siirler » dogu gozacan » danismendname » ben bir garip kel oglanim » dogan holding » dort elle sarilmak » c vitamini » futbol endustrisi » 2007 uefa kupasi sampiyonu fenerbahce » sanirim asik oluyorum » neonode » atasozleri ve anlamlari » yazar tavsiyeli egitici siteler » isim soylu sozcukler » ayirma isareti » egitimde firsat esitligi » pacman » bir populer kultur simgesi olarak che » the truman show » galatasaray taraftari » basibozuk » hayat » brat » freedom » zepoha heampe » kaskay turkmenleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » smile you are in spain » teardrop » vanti lator » italyan yeni gercekciligi » assahtan gelirem yukum eriktir » dogum sirasinda bebegin kafasinin koparilmasi » mercedes scl600 » yunanlar in islamiyete sahip cikmalari » laik ateist agnostik aczmendi musveddeleri » butun gunu bilgisayar basinda gecirmek