5 gun bulgur yiyin 

kapat
  1. tarım bakanının müthiş önerisi. pirinç fiyatları ile ilgili sorulan soruya dünya ekonomisini ve küresel ısınmanın etkilerini tümden çözecek bir cevap vermiştir.

"5 gün bulgur yesin vatandaş. bakın fiyatlar nasıl düşecek"

tabi bakanım ne demek. sen yasemin kokulu baldo pirinç pilavına kaşık salla. ben bulgur yerim. şakşakçılarınız sıçsanız bokunuzu da yer.

öpüyorum şekerim.

(bkz: şeker bakan)

düdüt: siz eksi oy verdikçe pirinç fiyatı düşecek sanki a.q. durmak yok hocam. yola devam.
    #3279053 (izam, 16.04.2008 20:48 ~ 21:01)
  2. "oha" demek istenilen bir öneridir. Sevgili tarım bakanım, arkadaşım. 5 gün boyunca bulgur yiyen bir insanın sindirim sistemi nice olur? kişiyi oldukça osurgan bir hale bürüyen bulgur pilavını 5 gün boyunca yemek?

(bkz: melih gökçek i de al git)
    #3279070 (ch32, 16.04.2008 20:52)
  3. aslında işe yarayabilcek öneridir...yetmiş iki milyon insan beş gün pirinç pilavı yerine bulgur yerse birkaç yüz ton pirinç stoğu yapılabilir. talep bulgura kaydığı için pirinç fiyatları düşecektir.
    (bkz: ikame edilebilen mallar)
    (bkz: arz talep meselesi)
    **
    #3279085 (rezervuariti, 16.04.2008 20:57 ~ 21:01)
  4. ve turuculaşın.
    #3279146 (tutamadim kacirdim, 16.04.2008 21:11)
  5. (bkz: ekmek bulamazsaniz pasta yiyin)
    #3279186 (bilmem, 16.04.2008 21:19)
  6. (bkz: ekmek yoksa biskrem yesinler)

kimilerine göre saçma bir söylemdir. daha önemlisi bunun nedeni olarak akp'yi görmeleridir.. hatta bizzat rte'yi suçlayan kesim de az değildir. hani 5 saat ortada görünmedi ya ondan kriz çıkmıştır. zaten hindistan, abd gibi devletlerde alarm seviyesine geçilmedi.

neyse dışarı çık kapıyı dıştan kapa.
    #3279208 (bi biskreme verdim, 16.04.2008 21:23)
  7. ben 5 gün bulgur yedim yellemekten insan içine çıkamaz oldum. keşke bakan da benim kadar yese...
    #3279223 (taipan, 16.04.2008 21:27)

© 2008 - uludağ sözlük

5 gun bulgur yiyin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 5 gun bulgur yiyin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 5 gun bulgur yiyin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fadil vokri » bilkentftp » 5 kurusun degersizlestigi anlar » moan » fenerbahcenin sampiyonlar ligi basarisi tesaduftur » bunu yapan turktur dedirten olaylar » tsk nin karsisinda duran tek gucun pkk olmasi » sozlukteki mal kizlar » luis aragones » cebit bilisim eurasia 2008 » michael skibbe » mariachi » yas yetmis is bitmis » ust uste 5 cocostar i midesine indiren hatun » thunder ekmegi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aldatilmak » bulutlarin otesinde » lucarelli99 » metrobus » musallat olmus sivrisinegi olmus bir yakin sanmak » lastik » karnibahar kokusundan kurtulmak » alip basini gitmek » oldu gozlerim doldu » zekeriya oz » toru topu 6 mac yaptik kac puan toplayabilirdik ki » ucuncu dunya ulkeleri » fakirlerin agizlarinin her daim pis kokmasi » 1936 durusmalari » yanlislikla dolu olan tuvalete girmek