5 dakikaligina 69 yapalim kampanyasi 

kapat
  1. gerçekleşmesi halinde guinness rekorlar kitabına sözlükçe girmemiz içten bile değildir. yalnız öteki tarafta yatacak yerimiz olmaz haberiniz olsun.
    #4008717 (sex files, 25.09.2008 20:57)
  2. (bkz: 69 dan çocuk yapmak)
    #4008748 (www wwwwwwwwww www, 25.09.2008 21:02)
  3. (bkz: 5 dakikalığına 62 den tavşan yapalım kampanyası)
    #4009441 (paladinden kacan skirmish, 25.09.2008 23:26)
  4. "5 dakikalığına kimse saçmalamasın kampanyası" ile 5 dakikalığına son bulacak kampanyalar zincirinden bir halkadır.
    #4009455 (children of condom, 25.09.2008 23:29)
  5. alternatif olarak;

(bkz: 69 dakikalığına 5 yapalım kampanyası)

daha az yorucu olur diye düşünüyorum. kasmaya gerek yok.
    #4009596 (YaZamaZ, 26.09.2008 00:00)
  6. biraz yorucu olacak kampanya. su an 200 civari online yazar var. boynumuz tutulur lan 5 dakika..
    #4009605 (teoman in ustunde oturdugu bar taburesi, 26.09.2008 00:01)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

5 dakikaligina 69 yapalim kampanyasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 5 dakikaligina 69 yapalim kampanyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 5 dakikaligina 69 yapalim kampanyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 5 dakikaligina 69 yapalim kampanyasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fakir insanlarin cok kotu giyinmesi » ibrahim e agit » yaran ilac isimleri » ocean dream » ataturk ile ilgili siirler » dogu gozacan » danismendname » ben bir garip kel oglanim » dogan holding » dort elle sarilmak » c vitamini » futbol endustrisi » 2007 uefa kupasi sampiyonu fenerbahce » sanirim asik oluyorum » neonode » atasozleri ve anlamlari » yazar tavsiyeli egitici siteler » isim soylu sozcukler » ayirma isareti » egitimde firsat esitligi » bu iliskinin adini koyalim artik » galstuk » maceraya takil » ayla dikmen » erdogan arica » gogus ucunda piercing » ilk gunden seni seviyorum diyen kiz » gulustu kadin efendi » erotik sozluk » before the rain » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kozyatagi optimum avm » makina muhendisligi » nonan » currys » gnoy » the incredibles » bulent tulun » fenerbahce nin derbi kaybetmemesi » ekmegi elinizle degil aklinizla secin » her baslikta cagirilan hanimin olmesi