5 cocugunu katleden alman anne 


kapat
  1. almanya'da bebek cinayetleri şoku! yaşları 3 ile 9 arasında değişen 5 çocuğun cesetleri, ailenin evinde bulundu. 31 yaşındaki anne akıl hastanesinde gözlem altında.

    http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=285100

    insanın yazarken bile tüylerini diken diken eden haber...
    #2669431 (imper, 06.12.2007 17:16 ~ 17:20)

© 2008 - uludağ sözlük

5 cocugunu katleden alman anne başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 5 cocugunu katleden alman anne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 5 cocugunu katleden alman anne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» surekli negatif olan insanlar » nokia 5310 xpress music » hic kimse zorla evlendirilemez » i belong to che » ihlas holding » omer urundul » olu sozluk » sezen aksu nun kopegi cano nun olmesi » fransizlar » 13 agustos teoman paramparca senfoni a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games