5 cm kalemle yazi yazmak 


kapat
  1. 8 derslikli, 500 e yakın öğrencili okulunda, 3. sınıf öğrencisi Sevda'nın her gün karşılaştığı vahim durumdur. ülkemizin ayıbıdır, utancıdır.
    #3418324 (Ahenk, 19.05.2008 16:55)

© 2008 - uludağ sözlük

5 cm kalemle yazi yazmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 5 cm kalemle yazi yazmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 5 cm kalemle yazi yazmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» diskalkuli » soruya bak » bopbakan » sus ve yalamaya devam et » neset ertas » cehenneme gitme sebepleri » birbirine benzeyen unluler » asteng » schizo » yaratici kufurler » anlayamazsin » senin olmaya geldim » daum lucescu terim uclusu » fenerbahce nasil duzluge cikar » 2008 kuresel ekonomi krizi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » peri masali » bir derdim var yasanmisliklari » smooth dancer » yoneticihatasi com » klavye nin gote girdigi anlar » florinali numuneddin » s yerine dolar isareti kullanana eksi oy veren tip » bon iver » yavuz sultan selim » moonshield » mehmet ali birand » amasra da assagilik tecavuz girisimi » sahsim tarafindan » alkollu halde araba kullanmak » duran toplarin usta ismi