5 cm daha kisa olsam pigme olurdum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 5 cm daha uzun olsam manken olurdum
  2. ben erkek olsam kesin gay olurdum
  3. kadin olsam orospu olurdum
  4. kiz olsam kesin lezbiyen olurdum
  5. erkek olsam ibne olurdum diyen kadin
  6. kadin olsam fahise olurdum diyen erkekler
  7. 5 cm daha uzun olsa zenci olurdum
  8. bir daha dunyaya gelsem fordcu olurdum
  9. erkeklerin omrunun daha kisa olmasi
  10. kisa sacli erkeklerin daha iyi sevismesi

© 2008 - uludağ sözlük

5 cm daha kisa olsam pigme olurdum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 5 cm daha kisa olsam pigme olurdum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 5 cm daha kisa olsam pigme olurdum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kotu havalarda evden cikmama sendromu » turkiye nin stratejik vizyonu 2023 projesi » yapcak bisi yok » yaran fotograflar » tromso » yedinci cadde » el turco » locanda delle fate » okul kantincisinin degismesi » kariyerli » pazi » avangart » oldukten sonra yakilmak » reign over me » vaktini namazda harcamak yerine calisan insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gunun sozu » ahirette gote girecek entryler » lazistan » kucuk kadinlar » brut sicmak » macta altyazili reklam » east for west » ulusa seslenis » dilek onder » ozan ormeci » caglar cengiz » rtfm » fenerbahce vs galatasaray » para odakli yasayan ama parasi olmayan turk kizi » tarafsizlik