5 aralik 1992 besiktas galatasaray maci 

kapat
  1. türkiye 1. ligi karşılaşması. galatasaray'ın feyyaz ucar'ın ilk yarının başlarında attığı gole hakan sukur(2) ve tugay kerimoglu ile karşılık vererek 3-1 kazandığı ve beşiktaşımızın 48 maclık yenilmezlik serisine son verdiği maçtır.

aynı sezonun sonunda galatasaray, büyük tartışma yaratan ve 8-0 biten 30 mayis 1993 ankaragucu galatasaray maciyla birlikte averajla şampiyonluğunu ilan etmiştir.
    #3061995 (el cordobeslerin yedincisi, 26.02.2008 18:02)

© 2008 - uludağ sözlük

5 aralik 1992 besiktas galatasaray maci başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 5 aralik 1992 besiktas galatasaray maci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 5 aralik 1992 besiktas galatasaray maci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» neyzen tevfik » yunanistan » fatima spar un die freedom fries » cilginlar gibi lost izleyen kayip insanlar » bir sigarayi bitirmeden oburunu yakmak » gulbettin hikmetyar » pazertesi diyete basliyorum » internetsiz bir yasam dusunulemez » spitze » kemrah a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci