5 aralik 1934 

kapat
  1. türk kadınına yılında seçme ve seçilme özgürlüğünün verildiği gün.
    Aradan 73 yıl geçmiş olmasına rağmen türkiye cumhuriyeti tarihinde sadece tek bir kadın başbakan çıkarmıştır.*
    sorun hakkı kullanmamayı tercih etmek mi, hakkın kullanılamaması mı, yoksa hakkı kullacak yeterli sayıda kalifiye eleman yetiştirme yoksunluğu mu tartışılır...
    #2664824 (epru, 05.12.2007 15:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

5 aralik 1934 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 5 aralik 1934 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 5 aralik 1934 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 5 aralik 1934. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fakir insanlarin cok kotu giyinmesi » ibrahim e agit » yaran ilac isimleri » ocean dream » ataturk ile ilgili siirler » dogu gozacan » danismendname » ben bir garip kel oglanim » dogan holding » dort elle sarilmak » c vitamini » futbol endustrisi » 2007 uefa kupasi sampiyonu fenerbahce » sanirim asik oluyorum » neonode » atasozleri ve anlamlari » yazar tavsiyeli egitici siteler » isim soylu sozcukler » ayirma isareti » egitimde firsat esitligi » bininci tokatta babasini olduren cocuk » habervaktim » limonata » ismail baki tuncer » iyi insan lafinin ustune gelirmis » hristiyan turkler » abaza yuruyusu » dama cikip yaklasmayin atlarim diyeni itmek » dorduzlere verilebilecek isimler » oxvund » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ayhan sicimoglu » bir babanin yapabilecegi en buyuk serefsizlik » ehliyet » kral zall ve yuvarlak masa yazarlari » bakire kizla evlenmek isteyen kiz » daniel guiza nin ucuncu golunu besiktas a atmasi » yavsaklik ardindan gelen rahatlama » makina muhendisligi » eoka » ataturk un bas ortusune el uzatmasi