49 un karekokunu bilen kopek 

kapat
  1. istanbul'lu bir vatandaşımızın köpeği zıpkın'ı eğitmesi sonucu vuku bulan olaydır. 49'un karekökünü bul deyince 7 kez, 25'in karekökünü bul deyince de 5 kez havlıyormuş, doğru bilince de ödülü kapıyormuş. koşullandırmanın hayvanlar üzerindeki etkisini de böylece görmüş bulunuyoruz.
    #2118445 (eagle, 12.08.2007 15:57)
  2. pavlov un köpeği değil, mahmut un köpeği.
    ama aferin kendisine, koca hayatında böyle bir iş yapabilmiş. bana kalsa, 121 in karekökünü alsa ne, almasa ne. köpek işte, bildiğin it.
    #2118470 (dekadans, 12.08.2007 16:00)
  3. (bkz: eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir)
    #2118490 (DoCToRALoNe, 12.08.2007 16:04 ~ 16:05)
  4. -Dik üçgenin hipotenüsünü de öğrenebilitesi olan köpektir.
    -Kanında Cahit Arf'lık olan köpektir.
    -Pavlov'un köpeğinin reenkarnasyonudur.
    #2119802 (cokamacliklavye, 12.08.2007 19:41)
  5. ana haber bültenlerinin 'gevşek haber' boşluğunu dolduracak olan köpektir.
    #2119928 (alis, 12.08.2007 20:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

49 un karekokunu bilen kopek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 49 un karekokunu bilen kopek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 49 un karekokunu bilen kopek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 49 un karekokunu bilen kopek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fakir insanlarin cok kotu giyinmesi » ibrahim e agit » yaran ilac isimleri » ocean dream » ataturk ile ilgili siirler » dogu gozacan » danismendname » ben bir garip kel oglanim » dogan holding » dort elle sarilmak » c vitamini » futbol endustrisi » 2007 uefa kupasi sampiyonu fenerbahce » sanirim asik oluyorum » neonode » atasozleri ve anlamlari » yazar tavsiyeli egitici siteler » isim soylu sozcukler » ayirma isareti » egitimde firsat esitligi » lost control » teltik » sveva casati modignani » stent » utangacligin dezavantajlari » ukte notuna soru isareti koymak » klasik kemence » ataturk un bas ortusune el uzatmasi » var misin yok musun » ssgss » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » cok guzel hareketler bunlar » kalamar » kirgizca » serdar ozkan » birisiyle ayni odada uyurken ilk osurugu beklemek » hanisin » skolko » pop tip » naksidil valide sultan » tatarca