45 lik 

kapat
  1. dakikada 45 devir yapan plaklara verilen isimdir. kardeşi vardır 33luk. Eski pop parçalarının favori taşıyıcısıdır. her yüzünden bir parça olmak üzere 2 şarkılık single albüm(günümüzün tabirleriyle). iyidir hoştur, halıfleks üstünde müthiş kayar, yaş çocukluğu bırakınca da eskiciye verilenleri göz yaşartır, "n'aptım ben?" dedirtir.
    (tankut kabza, 25.07.2006 02:30)
  2. galatasaray lisesinin yanından aşağı sokağa girildiğinde karşımıza çıkan rock bar. ultra ucuz bira vardı bi aralar, ve gördüğüm en ilginç wc sırası yaşanırdı, orhan gencebay çalınarak gecenin bittiği müşterilere bildirilirdi. hala açık bi mekanmı bilmiyorum.
    (vincentvega, 04.11.2006 22:04)
  3. eski toprak rockçılar için taksim'de çok güzel bir rock-bar. günümüzün güzel şarkıları yanında, eskilerden de çok şık çalarlar. mesela dün akşam cem karaca'dan resimdeki gozyaslari'nı çalarak beni baya sevindirdiler.

edit: biranın artık 3,00 ytl olduğu mekandır.
    (kasimpasa canavari, 19.11.2006 13:08 ~ 05.03.2007 12:43)
  4. fransız sokağına gelmeden,damsız da girilebilen, herkezin birbirini tanıdığı, biranın 2,5 YTL' ye satıldığı ve Taksim' in bildiğim kadarı ile en ucuz rock barıdır. www.45likbar.com
    (celibon, 17.01.2007 13:20)
  5. eskiden daha sert müzikler çalan bir rock bar. arkadaki ufacık bahçede oturursanız hem müziğinizi dinler hem sohbet edebilirsiniz. tuvaletine dikkat!
    (brcyzdm, 17.01.2007 13:24)
  6. 45 yaşinda olan ya da öyle gözüken insanlara verilen sifat.
    (sonkuzu, 17.01.2007 13:30)
  7. (bkz: sahibinin sesi)
    (bkz: plak)
    (bkz: pikap)
    (bkz: o pikap bu pikap şu pikap)
    (pilotmont, 23.02.2007 22:16 ~ 22:17)
  8. sevişgen çiftler için özel olarak dizayn edildiği izlenimi veren taksim'de bir mekan.
    (wolfshade, 19.04.2007 19:04 ~ 19:05)
  9. dekorasyon malzemesi.
    (evey, 13.06.2007 21:04)
  10. alemin iki büyüğünden biridir.
    (bkz: bu alemde iki büyük var biri beşiktaş diğeri 45lik rakı)
    (enel hak, 14.06.2007 00:26)
  11. galatasaray lisesi'nin yanındaki fransız sokağına giden yolun sağında bulunan, 33cl bira 3ytl, 50cl bira 5ytl, 70cl bira 6ytl olduğu, feci şekilde yüksek sesli müzikler çalan, arada fb marşı çaldığı için sahibine kızdığım, karşılığında dj galatasaraylı diyince işi geyiğe vurduğum, ara ara cem karaca'nın şarkılarını çaldığı için coştuğum, oturacak masa, sandalye bulamadığınızda bira fıçıların üstüne oturabileceğiniz, kafa güzel olduktan sonra gidilesi mekan.
    (superman abi, 21.09.2007 02:38)
  12. galatasaray lisesi otoparkının biraz altında yer alan, az para bol bira ilkesini benimseten, üniversitedeyken son paramızla gidip hoş olduğumuz, kafa ütüleyici müzikleriyle bilinen, taksimin en izbe mekanlarından..
    (assenzio, 16.02.2008 13:29)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dominic monaghan » abomasum deplasmani » metalwrath » haftanin en begenilen entrylerini kotulemek » asosyal mesaj » kendi osurugu ile uyanan insan » ilber ortayli » karanligin lideri » kralice sureyya » mal entry » atonement » varg vikernes » 23 nisanda mese palamutu yiyen cocuk » kaspersky antivirus 2009 » haci muro » yaran yanlis okumalar » ian somerhalder » agizdan kan gelmesi » the sims 2 castaway » windows » gerzek hamdi ve randy hickey benzerligi » artova nin tarihi eserleri » tayshaun prince » son oylanan entry lerim » adiyaman in tarihi eserleri » gunumuz turk siirinden unutulmaz dizeler » mantiksiz » ani atlatmak » sirinler i gormek icin kokain kullanan cocuk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa