45 lik sarkilar 

kapat
  1. (bkz: Bogazici gözteri sanatlari toplulugu)'nin 45'lik sarkılar , konser ve kitap çalışmalarından olusan bir egitim ve arastirma projesidir.
    #659117 (adini unutan adam, 23.09.2006 12:42)
  2. 45'lik Şarkılar proje topluluğu konserlerinde 60-70-80'lerin Türk popüler müziğinin unutulmaz ve önemli bazı yapıtlarını keyifli ve özgün bir üslupla yeniden yorumluyor. Kendi besteleri de var. Konserleri söz konusu dönemlere ait önemli arşiv görüntüleri ve sanatçı anekdotları ile beslenmiş görsel şovlar da içeriyor. En yeni konserleri 10 Aralık 2007'de BÜ'nde gerçekleşti. Yılbaşından sonra yeni konserler vermelerini umuyoruz.
    #2701483 (Beatrice Lea, 15.12.2007 23:21)
  3. inanılmaz performanslarını Can Yücel'in "Bana bir varmış de, bir yokmuş deme, içime dokunuyor..." dizeleri ile sonlandırarak 1,5 saatlik müzik ziyafetinin lezzetini tuzuyla biberiyle damaklarda bırakan topluluk.
    #2737094 (yanlisleyla, 23.12.2007 23:09)
  4. bu yıl barisarock ta sahne almışlar, ve performansları ile kendilerine hayran bırakmışlardır.
    #3982188 (brcyzdm, 19.09.2008 11:40)
  5. 45 lik plaklarda bulunan şarkılardır.
    #3982196 (beatleboy, 19.09.2008 11:42)
  6. Cumaları ankara nefes'te görebilceğiniz gecenin adı.
    #4296685 (alegria, 29.11.2008 15:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

45 lik sarkilar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 45 lik sarkilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 45 lik sarkilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 45 lik sarkilar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fakir insanlarin cok kotu giyinmesi » ibrahim e agit » yaran ilac isimleri » ocean dream » ataturk ile ilgili siirler » dogu gozacan » danismendname » ben bir garip kel oglanim » dogan holding » dort elle sarilmak » c vitamini » futbol endustrisi » 2007 uefa kupasi sampiyonu fenerbahce » sanirim asik oluyorum » neonode » atasozleri ve anlamlari » yazar tavsiyeli egitici siteler » isim soylu sozcukler » ayirma isareti » egitimde firsat esitligi » kis masali » 1945 » gulustu kadin efendi » arkadaslik siteleri » cervidae » cmbkts » evdoksiya » baba ogutleri » santos mirasierra » windows 3 kullanma nedenleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ic camasiri » 29 kasim 2008 eskisehirspor denizlispor maci » noch ein bisschen licht » six feet under » windows vista » beirut » ikechukwu uche » mektup » erman toroglu » brokoli