419 bittenus com 

kapat
  1. geçen hafta annemin facebook hesabına bir mesaj geldi. Nijeryalı bir kadın, eşi öldükten sonra büyük bir mirasa konmuş ve şimdi ölmek üzere olan bir akciğer kanserihastasıymış. bu parayı kiliselere, öksüzlere bağışlaması için de annemi seçmiş. profilini incelemiş. eğer annem kabul ederse bu yüklü parayı Bicici Bank Interntional aracılığıyla anneme iletecekmiş, ve bu paranın yüzde yirmisi de annemin olacakmış. son derece inandırıcı ve etkileyici dilde yazılmıştı mesaj.
    ilk başta ailecek bu durumun gerçek olma olasılığını konuştuk. ne olabilirdi ki? sonra ben tesadüfen Bicici Bank'ı arattım google'dan ve karşıma http://419.bittenus.com/ sitesi çıktı. işte gerçek: böyle bir banka yok, ve sen alacağın para için bir banka ücreti ödüyorsun, sonra bir kez daha ve bir kez daha... Nijerya'da sık görülen bir internet dolandırıcılığı. sahte pasaport, fotoğraf ve telefon numarası da gönderiyorlar iletişime geçince. 419 da nijerya'da internet suçlarıyla ilgili yasanın numarası.
    #3463888 (peride3, 29.05.2008 13:15)
  2. cia'lye ilgili olabilecek sitedir.

(bkz: annen seni kadir gecesinde doğurmuş)
    (bkz: #1819883)
    #3463911 (stalker, 29.05.2008 13:20)
  3. (bkz: sosyal mühendislik)
    #3463932 (Zayi, 29.05.2008 13:23)

© 2008 - uludağ sözlük

419 bittenus com başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 419 bittenus com ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 419 bittenus com nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erkegi yatakta rencide etmek » cuervo del mare » ethernet karti » 100000000000 » celalettin cerrah senaryo grubu » eksi sozluk » endustriyel siyah » orhan gazi » erkekler bile bana oyle bakmadi » mario gomez » b 2 » thank you mario but princess is in another castle » bayan suruculerin yayalara yol vermemesi » kastanyet » zican adam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » xbox live » gonenc esiyok » fenerbahce vs galatasaray » bir kadina soylenebilecek en agir soz » dashboard » 10000000000000000000000000 » alois hitler » fazla namaz kilip ahirete alacakli gitmek » kursunlara dogru kosan cesur askerler » prozac » evli biri ile beraber olmak » benim adim kirmizi » ho chi minh » black metal » alone with everybody