40 yil bosu bosuna yasamamis olmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bosu bosuna
  2. bosu bosuna yazmak
  3. bosu bosuna ugrasmak
  4. yasiyorum sanki bosu bosuna
  5. yarin cok gec olunca pisman olmak bosuna
  6. bosu
  7. hic yasamamis en seksi erkek
  8. hayatinda hic yasamamis insan
  9. cinsel iliski yasamamis ergen
  10. adem ile havva nin yasamamis olma ihtimali

© 2008 - uludağ sözlük

40 yil bosu bosuna yasamamis olmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 40 yil bosu bosuna yasamamis olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 40 yil bosu bosuna yasamamis olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkey is arabian country » 1755 » rene garcia mericsoy » uludag sozluk kizlarinin mutaassip olmasi » melissa esansi » zall in resim secimi » elazigli cigkofteci ahmet usta » karanligin lideri » yeraltinda yildiz olmaz » sevgiliye malsin demek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games