40 inci entry 

kapat
  1. yazarın kırkının çıktığını gösteren entry.
    #1308622 (nesquik, 15.02.2007 20:00)
  2. entrylerini sayarak dalya demeye hazırlanan uuser'in serzenişleridir.
    (bkz: 1. entry)
    (bkz: 10. entry)
    (bkz: 100. entry)
    (bkz: 1000. entry)
    #1308655 (roulette, 15.02.2007 20:07)

© 2008 - uludağ sözlük

40 inci entry başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 40 inci entry ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 40 inci entry nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» teknik direktor atamak » ikinci bayezid kulliyesi » abdullah ocalan » horse to water » esra ceyhan » alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal » sekte » apo ya verilebilecek alternatif cezalar » italyan erkeklerinin sozlukte yazar olmasi » takver » didier drogba nin aziz baskanim beni al demesi » makarna sicmak » niye cattin kaslarini » unutulmayan dizi replikleri » aragones ile kurbanda danaya girmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » luis aragones » muteahhit » askerligi istemeyen solcu » emo » king mathers » bursaspor taraftari » vicdani ret » casuslugun temel kurallari » foca fatihi » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » volkan yaman » vefat ilani » unutulmayan melodiler » dusunce baloncusu » birbirine benzeyen unluler