40 dilde mutluluklar 

kapat
  1. 2008 yılbaşı için bir haber kanalının sözde duyarlı davranışı.
    kendi ülkesinde konuşulan kürtçe,lazcayı hiç sayan faşist zihniyetin diğer batı dillerine yapılan yalakalığı.
    bu yazıyı yadırgayan insanlara sesleniyorum.yıllarca uğraştığım pc oyunlarının neden türkçe olmadığı ile yakınıyorsanız beni anlarsınız.

http://www.haber7.com/pg-...w.php?pg_galleries_id=578
    #2774891 (katil balik nemo, 01.01.2008 13:44 ~ 30.01.2008 01:39)
  2. gereksiz yere katalanca neden yok şeklinde ispanyolları faşistlikle suçlamaya elverişli haber.
    *
    #2774908 (sapka yapamayan cuheyla, 01.01.2008 13:56)

© 2008 - uludağ sözlük

40 dilde mutluluklar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 40 dilde mutluluklar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 40 dilde mutluluklar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akp nin ataturk sevgisi » eglenceye eslik edememek » 10 ekim 2008 turkiye belarus maci » turbanli » pirskirin » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » deniz seki nin ana haber bulteni sunmasi » 9 crimes » sabah sabah seda sayan » sadettin teksoyun parmagi » montla sic » trumanshow » eshab ul kehf » poseidon dan kacis » uludag sozluk kirmizi kitabi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kendine gomulmek » yunus » dopamin » lupelius » maltepeli aslanlar » grand theft auto online » isik ve sevgiyle kal » uludag forum » marionette » ozhan canaydin tarzi bir centilmenlige sahip olmak » yalanci smiley » adoption » internet kafede uludag sozluk okuyan birini gormek » moriye » afazi