4 yasinda cocugun ismail yk hayrani olmasi 

/ 2
kapat
  1. yaşından dolayı sesimi çıkarmadığım hadisedir. aklının daha başında olmadığı kanısındayım. aklı başına geldiğinde çocukluğundan utanacağından bizzat eminim.
    #3738189 (ruyaqibi, 29.07.2008 14:46)
  2. (bkz: yiğenim)
    seviyorumlan çocuğu.
    süper bir olay allah belanı versin söyleşi var öyle zamanlar vardır ki hiçbir şeye değişmem dersin buda öyle bişey ailecek izliyoruz yıkılıyoruz gülmekten.
    #3738216 (zeire, 29.07.2008 14:51)
  3. daha küçük bir çocuktur ilerde ajdar anık hayaranıda olacaktır belki ama yaşı 14-15'i bulduğunda kendine ait bir tarzı olacaktır ve bu kişilere olan hayranlıklarını bilinç altına itecektir.* eğer bunu başaramazsa hali vahimdir.
    #3738236 (tomamca, 29.07.2008 14:56)
  4. normal çocuktur.
    biz de zamanında barbaros hayrettin severdik. mahalle çocuklarıyla beraber ben sizi babanizim ben ne dersem o olur diye bağıra bağıra söylerdik.
    #3738279 (KeviN, 29.07.2008 15:02)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

4 yasinda cocugun ismail yk hayrani olmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 4 yasinda cocugun ismail yk hayrani olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 4 yasinda cocugun ismail yk hayrani olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seni sevdigim yalandi » tri » 200 metre kosusu » dolmusta hasin bakislarla hatunlari orgazm etmek » 5 subat 2007 nirvana istanbul konseri » tekerlegin icadi » internetten film indirmek » halkin hulya avsar sevgisi » ortalama bir babanin surekli yakali tisort giymesi » dolar tanrisina tapinan islamci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games