4 senedir irc e girmedim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu entry yi oy kaygisiyla girmedim
  2. bugun hic faydali entry girmedim
  3. bir kere girdigin nehre girmedim diyemezsin
  4. pkk nin 30 senedir bitirilememesi
  5. bes senedir sisirilen balon
  6. 6 senedir cep telefonunu degistirmeyen adam
  7. polat in 5 senedir siftahsiz olmasi
  8. son uc senedir cogalan ve biktiran yerli diziler
  9. 4 senedir jedi olmak icin tek derse kalan padawan

© 2008 - uludağ sözlük

4 senedir irc e girmedim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 4 senedir irc e girmedim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 4 senedir irc e girmedim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tolga alpaslan » kiz arkadasin yok mu sorusuna alternatif cevaplar » veritaserum » yabancilarin uzerine kopek salmak » diniyar bilyaletdinov » karin » yurt disinda iken internetten turkce radyo dinleme » dusa giriyorum isteyen gelsin » vermeyeceksen ugrastirma » koc burcu kadini a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games