4 ortakla basliga girmek 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir basliga bin entry girmek
  2. her basliga entry girmek
  3. basliga ikinci entry yi girmek
  4. basliga bakmadan entry girmek
  5. kufurlu basliga entry girmek
  6. yonlendirilen basliga entry girmek
  7. turban li basliga entry girmek
  8. basliga cevap niteliginde bkz girmek
  9. yanlis basliga entry girmek
  10. saniyede 300 basliga 500 entry girmek istegi

© 2008 - uludağ sözlük

4 ortakla basliga girmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 4 ortakla basliga girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 4 ortakla basliga girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sovyet yuzyili » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » karisina kahvalti hazirlayan erkek » kadinin cani yok » fc barcelona » otobuste tek yolcu olmak » kova burcu erkegi » sevgiliden ayrildiktan 1 sn sonra sevgili bulmak » nissan » luhgen bayer » kredi karti » sahildeki dondurma » aktutun ve genel kurmay » gammaz » taraf » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » here comes the king » rakimalboga » ay celebrity oldum komsular kosun » karabasan » okumadan yorum yapmak » sevgilinin soyledigi unutulmayan sozler » marx size gulumsuyor » the midnight meat train » tanri nin olmadigi yer » tabiat ana » bir uyku sessizligi » sarilip aglayacak biri bulamamak » tuncay ozkan » olmeden once bogazina yapisilasi hatunlar » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin