4 lu oryuken cekmek 

kapat
  1. street fighter' da sadece ken' in becerebildiği bir hadise.
    rakibinin üzerine zıplayıp, dirsek darbesinin ardından oryuken çekmeyle gerçekleştirilibilen hadise.
    #2484828 (dalton ana, 18.10.2007 14:30)
  2. (bkz: o değil de bir aduket vardı ona ne oldu?)
    #2484846 (sara nobetcisi, 18.10.2007 14:35)
  3. (bkz :o değil de haftada bir aynı entriyi silip silip girmekten bıkmadın mı)
    #2484852 (t bag, 18.10.2007 14:36)

© 2008 - uludağ sözlük

4 lu oryuken cekmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 4 lu oryuken cekmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 4 lu oryuken cekmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» protest sanayici » din ve inanc uzerine konusamayan inanmis insan » las vegas » mavi ekran veren kiz » yaran msn iletileri » zamparanin basilma ani » ben de gay im » ismail yk ile gaza basmak » denize bile makyaj ile giren kizlarimiz » conspirator a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci