4 lu kaos teoremi 

kapat
  1. türkçede olumsuz sorulara verilen cevaplarin ortaya çikardigi durumdur

-gelmiyor musun?

1) evet geliyorum
    2) evet gelmiyorum
    3) hayir geliyorum
    4) hayir gelmiyorum
    #1425581 (lotbone, 18.03.2007 12:29)
  2. şahin k versiyonu şu şekildedir

1)geliyorum geliyorum, gelemedim durrh
    2)bi daha deniyeyim
    3)geliyorum geliyorum....
    4)..malesef gene gelemiyorum
    #1425631 (no leaf clover, 18.03.2007 12:47)

© 2008 - uludağ sözlük

4 lu kaos teoremi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 4 lu kaos teoremi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 4 lu kaos teoremi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» les ennemis » hoslanilan kisinin sevgilisinden ayrilmasi » conspirator » hastanede bebegi olunce bidi bidi yapan ebeveynler » turk aksaniyla ingilizce konusmak » ad ve soyadi uyumlu kisiler » bulent ersoy » kisa film » ibrahim tatlises » kirilan kalbi alciya almak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci