4 cekirdekli server in dolapdere imali olmasi 

kapat
  1. gerçek olma ihtimali an be an artan durumdur.

- hadi bilgisayarın beni hatırlayamamasını geçtim. zaten, iki çekirdekli server zamanında da hatırlayamıyordu.
    - istatistik butonuna bastığımda kızın bozuk çıkması adlı başlığın ve entry'lerin çıkmasına da eyvallah! server halidir olur dedik.

lakin,

-monitörde mouse okunun ucuna yapışan ve dikdörtgen bir kutucuğun içindeki 'göster' ifadesi bardağı taşıran son damla oldu. çıkış butonuna basıyorum nafile! 'bozuk çıkan kız' da gitti, kaldık mı gri ekranda bir ok ve ucuna yapışmış kutu içinde 'göster' ifadesiylen...

(bkz: ben başka bir şey demiyorum)
    #3888849 (liberalisticcommunist, 29.08.2008 20:39)
  2. an itibarı ile tekrar tekrar karşıma gelen 'mysql server has gone away'uyarısından sonra iyiden iyiye emin olmaya başladığım acı gerçek...
    #3915099 (liberalisticcommunist, 04.09.2008 15:03)
  3. dolapdereli meşhur garbis usta tarafından imal edilmiştir.
    #3915153 (imhotep, 04.09.2008 15:12)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

4 cekirdekli server in dolapdere imali olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 4 cekirdekli server in dolapdere imali olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 4 cekirdekli server in dolapdere imali olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 4 cekirdekli server in dolapdere imali olmasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.