39 yasinda ama olsun cok tas 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 20 yasinda gibi bacaklari olan 40 yasinda kadinlar
  2. kac yasinda oldugunu bilmesen kac yasinda olurdun
  3. 30 yasinda herifin 15 yasinda kizla cikmasi
  4. kiz 9 yasinda erkek 13 yasinda evlenebilir
  5. erkek olsun italyan olsun o olmazsa fransiz olsun
  6. havalar nasil olursa olsun sizin havaniz iyi olsun
  7. kim olursa olsun fenere koyandan allah razi olsun
  8. annem olsun agzi olmasin babam olsun eve gelmesin
  9. alex gibi topcun olsun dunya borcun olsun
  10. karsi komsum merve olsun 100 milyar borcum olsun

© 2008 - uludağ sözlük

39 yasinda ama olsun cok tas başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 39 yasinda ama olsun cok tas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 39 yasinda ama olsun cok tas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» carsaf bulamayinca otu nitrogliserine sarip icmek » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » cocuklardaki dayak yeme istegi » eskisehirspor un naci transferi » 14 ekim 2008 washington wizards new orleans maci » haci bekir lokumu kutusundan bomba yapmak » iran da kadina yonelik pozitif ayirimcilik » carlos paraiba » aktutun karakoluna golf sahasi dikmek » turnusol biz » ayse ozyilmazel » isik islamda diyen bebek » pale rider » abberline » kehribar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » annesiyle babasi bosanmis cocuklar » eskiya » click » sapka devrimi » giyf » winuae » bir delinin gulcesi » caribbean blue » cocuklar kardes oldu mu » izlanda borsasinin yuzde 76 deger kaybetmesi » galata » alevilerin musluman olmadigini dusunen zihniyet » yollu kiz » bafiledim oldu » sentetik tiner