38 beden rusca bilen bayan eleman araniyor 

kapat
  1. nisantasi'nda bir giyim mağazasında asılı olan ilan... bu ilanı ilginç kılan ise aranan bayanın beden ölçülerinin belirtilmesi... sanırım bayana mankenlik de yaptıracaklar müşteri geldiğinde yoksa insan beden ölçüsünü niye yazsın aradığı kişideki...

cv'lerde kişisel bilgilere eklenmesi gereken yeni bir bölüm daha olmuş oluyor artık... haydi hayırlısı...

- 90-60-90'ım ve 36 bedenim, ara beni boya beni gibi.
    #3708557 (fatal, 23.07.2008 17:33 ~ 18:56)
  2. (bkz: helal sut emmis rus hatun)
    #3708566 (semigod, 23.07.2008 17:35)
  3. (bkz: 38 beden rusca bilen bayan eleman)
    (bkz: 38 beden rusca)
    #3708569 (maX JacK, 23.07.2008 17:35)
  4. Giyim mağazasında olduğu için müşterilere güzel görünen bayan araması sonucu oluşabilecek durumdur . Müşeterilerin karşısına zarif ve güzel bir bayan çıkarsa alabilitesi , şişman bir kadın çıktığındakine oranla daha fazla olur .
    #3708576 (StoraX, 23.07.2008 17:36)
  5. yıllardır osmanbey'de bir mağazanın vitrininde yapışık duran ilandır. her gün önünden geçerken bir gün merakıma yenilip içeri girip nedenini sorma cesaretine eriştiğimde aldığım cevap,
    - üretimin yanında toptan satış yapan bir yeriz, bu sebepten hem prova mankeni hem satış elemenı olarak çalışacak birini arıyoruz olmuştu. cevap bana inandırıcı gelmemişti o başka.
    #3708578 (aysengruda, 23.07.2008 17:37)

© 2008 - uludağ sözlük

38 beden rusca bilen bayan eleman araniyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 38 beden rusca bilen bayan eleman araniyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 38 beden rusca bilen bayan eleman araniyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akildan cikmayan tuhaf sarkilar » yaran facebook reklamlari » atonement » tatnim » en ilginc evlenme teklifleri » cengiz aytmatov » araya mesafe koymaya izin vermeyen platonik ask » ankarali kizlar » bas kaldiriyorum » son ada » kemik sesi » bagirarak sevismek » allah gecinden versin » ece temelkuran » ozdemir ince » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » varlik » gronland » cehennem » ne yazsam kimseye yaranamiyorum » pavillion » zeliha etoz » pijama ile markete gitmek » wonda why they call you bitch » yangin ayse » unutulmayan film replikleri » trafik kazasi » erkek sozluk yazarina asilmak » sercan yildirim » mandalina dilimleri arasindaki beyaz lifler » kuresel krizi firsata cevirmek