32 yasinda evet daha genc 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. evlenme teklifine evet evet evet diye cevap vermek
  2. 17 yasinda asilan genc
  3. 70 yasinda oldugu halde kendini genc hisseden tip
  4. benim kizim daha 16 yasinda bir cocuk
  5. bu grup daha genc anani taniyor olamazlar
  6. evet evet aynen bu kelimeyi kullandi
  7. 20 yasinda gibi bacaklari olan 40 yasinda kadinlar
  8. 30 yasinda herifin 15 yasinda kizla cikmasi
  9. kac yasinda oldugunu bilmesen kac yasinda olurdun
  10. evet binlerce kez evet

© 2008 - uludağ sözlük

32 yasinda evet daha genc başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 32 yasinda evet daha genc ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 32 yasinda evet daha genc nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dogan apartmani » dallas » hulya avsar » 666 » rokfor » turkiye sartlarinda unlu olmak » kisiyi suc islemeye iten etkenler » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » universitede ilkokul matematigi anlatan hoca » izdivac » adam monroe » alt bostanci » en korkutucu atmosfer sami yen de » yasamsal tespitler » tucimania » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bu cagda hala cennet mahallesi izleyen kisi » sol framein irzina gecmek » 16 kisiyle online olmak » rusca » mehmet ali erbil » revolter00 » viikate » muzik gruplarindaki hayirsiz solist kurami » babel » israhaber com » turk isimlerin yabanci dil esdegerleri » deliriyorum » tanim ve baslik yedekleme aparati » kafa izni alan moderator » jon bon jovi