31plaka oldugundan midir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. lazca lisan midir lehce midir sorunsali
  2. insan madde midir cisim midir sorunsali
  3. demokrasi arac midir amac midir
  4. hirli midir hirsiz midir
  5. sanat patak icin midir kotek icin midir
  6. akp li oldugundan utanan insan
  7. oldugundan farkli gorunmek
  8. saatin kac oldugundan haberin var mi senin
  9. robdosambrin ne oldugundan bihaber insanlar
  10. kendini oldugundan yasli hissetmek

© 2008 - uludağ sözlük

31plaka oldugundan midir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 31plaka oldugundan midir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 31plaka oldugundan midir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» suppose that » cikista senlik var » icip guzellesmek » karisinin her dedigine peki karicigim diyen erkek » fakirlerin yetistirilme bicimi » varliga dayali menkul kiymet » mandalina dilimleri arasindaki beyaz lifler » fubu » sol frame e gelmesi engellenmis ukteler » anketor yazarlar » haberin yok oluyorum » samsun 19 mayis lisesi » house bill of lading » eyvah dokuza bir yakalandik » kabileler bile bu krizden etkilenir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » f 16 fighting falcon » 10000000000000000000000 » hotel menora » mustehcen bilmeceler » ampersand » sozlukle ilgili istekler » aczimendi » cuervo del mare » hic tatil yapmadan calismak » 6 aralik 2008 amon amarth istanbul konseri » lateksim » turk usulu sevisme ve seks sanati » orhan veli kanik » mersin » 17 ekim 2008 bm guvenlik konseyi secimleri