30 yasina gelip hala turevle integrale kasmak 

kapat
  1. hayatı çürütmektir, x ler, y ler, bağımlılar, bağımsızlar arasında kaybolmaktır. akranlar çoluk çocuklarıyla oynarken siz hala belli değer aralıklarında x le oynamaktasınızdır. genelde doktora veya yüksek lisans yapan mühendislerde görülen bu durum harbi rezilliktir.
    #3529335 (john abruzzi, 12.06.2008 16:07 ~ 16:10)
  2. matematik öğretmenlerinin yaptıkları şeydir.

çok kasarlar efendim. bir soru sorarsınız yapamazlar, kasarlar kasarlar olmaz. en sonunda göte gelirler ve yarın söyliyeyim deyip rezilliklerinden kurtulduklarını sanırlar.
    #3529347 (eternal moonlight of autumn, 12.06.2008 16:11 ~ 16:12)
  3. kasar ogrenci çilesidir. zaten o öğrenciyi de kaşarlaştıran türev ve integral bilmemesidir. *
    #3529365 (teknikkazma, 12.06.2008 16:16)
  4. (bkz: doktora yapmak)
    #3638177 (sadettin kanyak, 08.07.2008 19:06)

© 2008 - uludağ sözlük

30 yasina gelip hala turevle integrale kasmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 30 yasina gelip hala turevle integrale kasmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 30 yasina gelip hala turevle integrale kasmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» paycheck » seni istiyorum » ralph waldo emerson » dayan bana girsin sana » i ll be yours » alninda z harfi olan sivrisinek » haha puhahah hatta zuhahah » felsefe » 46 yil suren hamilelik » bir turk dunyaya bedeldir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games