30 yas 

kapat
  1. yaşılarının 30 u geçtiğini görüp de kendilerine gülümsediğim ve saygı duyduğum abi\abla yazarlarının içinde bulundukları yaştır. insana ne hissettirdiğini merak ettirir. ne düşünüyorlar, daha mı hızlı planlıyorlar, yoksa daha mı yavaş? sabah hep erken kalkmak zorunda olmak, gecenin bir yarısı ağlamalarla uyanmak, en zoru da sanırım eve ekmek getirmek, şahsen ben unuturum ekmek almayı diye çok korkuyorum şimdiden.bunlara nasıl bakıyorlar bu bir merak konusu sanırım.

Ama ben 13 yaşımda filanken 18 olmayı çok merak ederdim en çok, abi bara gircez, ehliyet alcaz filan. iyi 18 oldukta bir baktım ki bir boka benzemiyor arkadaş hala liseli gibiyiz, aşklar aynı tat evdekiler aynı tad, bir de sizden bahseden insanlar "deliçağında dokunmayın" filan demezler miydi? deli oluyordu gerçekten insan.

sonraları yaşın yanına 2 geldi, böyle karizma bir görüntüsü var allasen, iki yazıyordun sonra yanına 0 koyuyordun filan, 5 böl, 10 a böl daha özgürsün, baba sormaz nerdesin diye zira şehirleriniz farklı, ana arada serzenişte bulunur niye aramıyon diye ama kısa sürer o zamanlar. bir de kardeşin seni görmeyeli beri olmuştur bir kaç sene, o da kendi yaşını 5e bölebildiğinden midir nedir, senden bir farklı bakar hayata. lan dersin bu o mu filan... sonra 2nin yanına bir geldi önce, daha büyük hissettim kendimi o dönemde, bir de arda turandan yaşça büyük olmak çok koydu bünyeye...

şimdilerde 2 koyuyoruz yanına ve merak ediyorum, 3 ile başlayan yaşlarımı şimdiden. en çok merak ettiğim oğluma\kızıma bir tokat atacak mıyım cidden? bu cümleyi yazarken durup biraz düşündüm biliyor musun sözlük, cevap bulamadım. yani bilemedim atar mıyım atmaz mıyım ama sen şahitsin atarsam ellerim kırılsın.

a bi de karımı merak ediyorum ama o sonra.
    #3390488 (borcu, 13.05.2008 02:25)

© 2008 - uludağ sözlük

30 yas başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 30 yas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 30 yas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turk kizlarinin guzel sevisememesi » soru soran ogretmenine anket lan bu diyen ogrenci » ortak atadan gelen maymunumsu insan » ezginin gunlugu » solaryuma giren zenci » chuck » cocaine cowboys » tip fakultesinin uslup egitimi » asaf halet celebi » kadri yamac a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci