30 lu yaslarda torun sahibi olmak 

kapat
  1. erken yaşta evlenen, evlendiğinin ertesi yılı çocuk sahibi olan, çocuğu da erken yaşta evlenen ve evlendiğinin ertesi yılı çocuk sahibi olan ebeveynlerin karşılaştıkları durumdur. orta yaşta dede- nine olma sebebidir.
    kıssadan hisse;
    (bkz: eğitim şart)
    #653881 (asiti kaçmış kola, 21.09.2006 16:22)
  2. ergenliği daha anne karnındayken tamamlamayı gerektirir.
    #654145 (Mosquito, 21.09.2006 18:08)
  3. (bkz: anne karnında nikahlanmak) gibi bişey olsa gerek
    #654158 (arcadian, 21.09.2006 18:13)

© 2008 - uludağ sözlük

30 lu yaslarda torun sahibi olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 30 lu yaslarda torun sahibi olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 30 lu yaslarda torun sahibi olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vakit tamam » turban takmadan cennete gidecegini sanan zavalli » 1980 lerde israil icin bir strateji » strong and smart » anestezi » dinsizlesiyorum muntazaman » apolitikligi gorussuzluk gibi algilamak » gunu gecirmek » geranium » poseidon dan kacis » sus ve yalamaya devam et » sacmalamada sinir tanimamak » www iktisat eu » super semih trailer » michael j fox » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yunus » prism » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » robert enke » turk dizisi cekmek icin gerekenler » 7 kisinin kurban da bluevelve e girmesi » psychosexual development » ruzgardasavrulanyaprak » ikiyuzlu ateist » disforik duygudurum » bulbulun cilesi » eksi oy vermezsem catlarim » system error » bir muhendisin hayati » amelie nothomb