3 saat uykuyla derse giren ogretmen 

kapat
  1. muhtemelen akşamdan kalma olan öğretmendir. uykusuzdur, "of ya yarın okul var, bi de en sevmediğim sınıflar" diyerek uyur.ama devamsızlık yapma lüksü kesinlikle yoktur. kafasını zor kaldırır, konuyu anlatırken dili dönmez, "rahatsızım biraz çocuklar" yalanını söyler, gözaltı torbacıkları sınıfın en arka sırasında oturan öğrenci tarafından bile rahatlıkla farkedilir.
    #3216902 (blathrua, 01.04.2008 04:24)
  2. -çocuklar bugün genel bi tekrar yapalım, evet ayşe sen sınavdan 100 almıştın, anlat bakalım şu eski konuları, arkadaşların da hatırlasın
    #3216903 (blathrua, 01.04.2008 04:26)
  3. +öğretmenim derse gelmiyor musunuz!!!

-gelicez kızım ya, dön sınıfa bekle 2 dakika! hayret bişey müdür de görecek şimdi! bi çay içirtmediniz!
    #3216904 (blathrua, 01.04.2008 04:28)
  4. -çok çalıştık kaç haftadır, bugün dinlenelim, değişik bi etkinlik yapalım. hepimiz gözlerimizi kapatalım, sıranın üzerinde dinlenelim, ve hayaller kuralım, dersin sonunda da birbirimizle paylaşalım, bakalım en güzel hayali kim kuracak.hadi bakalım!
    #3216905 (blathrua, 01.04.2008 04:30)
  5. üstüne üstlük bir de matematik öğretmeniyse, yazıktır ona kıyamam...
    #3216917 (extremeufo, 01.04.2008 04:43)
  6. 3 saat veya sıfır uykuyla derse giren öğrenci gibi olan öğretmendir. hallerini anlayacaktır.
    #3216933 (alcoholica, 01.04.2008 05:19)
  7. bizim dil anlatım öğretmenidir. her gün 3 saatlik uykuyla okula gelir ve bunu söylemekten büyük gurur duyar. ardından küçük kızından bahsetmeye başlar. ders öyle kayıp gider.
    #3217004 (Leadman, 01.04.2008 08:10)

© 2008 - uludağ sözlük

3 saat uykuyla derse giren ogretmen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 3 saat uykuyla derse giren ogretmen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 3 saat uykuyla derse giren ogretmen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» a kare kok uc bolu dort » su ismiyle ilgili yapilan igrenc espriler » umit karan fatih tekke yildiray basturk » tanri » gece karanlikta cukumu optum sevdicegim diye » kirli » otme bulbul » bopbakan » alisamadim » arzu caglan » d a » revenge » algolagni » bir kalemde silmek » gemilerde talim var » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » buyumek » favori filmi recep ivedik olan insan » nba 2k9 » bok atmanin dayanilmaz hafifligi » vakif prezervatifi » jamall » aydogan babaoglu » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » gunun 24 saati haber kanali seyreden insan » avdan koyu tumulusu » ilginc koy adlari » logitech » uluslararasi bursa karikatur yarismasi » joe burrus » ataturk un fenerbahceli olmasi