3 nesil karakartal yazar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dorduncu nesil gorunumlu birinci nesil yazar
  2. karakartal com
  3. 5 nesil yazar
  4. 4 nesil yazar
  5. 2 nesil yazar
  6. 3 nesil yazar
  7. 1 nesil yazar
  8. ilk ikinci nesil yazar
  9. ilk besinci nesil yazar
  10. altmisikinci nesil yazar

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» birhan keskin » kenesiz piknik istiyoruz » butun gun msn de takilan tipler » ilac yerine afyon kullanmak » cemiskezek in tarihi eserleri » margin » uluslararasi genclik kamplari » tesbihat » sozlukculerin blog adresleri » kojiro hyuga otesi » space » elbistan in tarihi eserleri » hayko cepkinin gozleri » yastiga kafayi koyar koymaz uyumak » kahveyle olay yerine gelen hollywood polisleri » rind » graveworm » cheap death » dolmabahce sarayi » sevgilinin borderline oldugunu ogrenmek » nihat dogan ve lerzan mutlu dan dogan cocuk » necip fazil kisakurek » bu sefer niye patladi ben de anlamadim » umutla sevgilinin donmesini beklemek » jimi hendrix sex tape » siyaset meydani » babanin tarihi eserleri » o cocuklari » yaprak dokumu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa