3 milyonuncu entry yi gireceklere tavsiyeler 

kapat
  1. gerçekten istiyorsanız denemeniz gereken, denediğinizde hedefe ulaşabileceğiniz tavsiyeler.

1. ne yapın edin 2.999.999 uncu entry'den sonraki entry'yi siz kapın.
    #2000160 (sen bana bu diyemezsin, 24.07.2007 15:03)
  2. girmek isteyenlere;

asla kasıp periyodik olarak entry girmeyin. 20 sn kuralı sebebi ile mantıksız ve başarma olasılığı az oluyor. nokta atışı yapın vurursanız ne mutlu.
    #2000168 (isildur, 24.07.2007 15:05)
  3. girmeyiniz. popülerlik kazanabileceğiniz gibi düşman kazanabilirsiniz. eğer siz girerseniz, "ben yapmadım" yazınız şeklinde ki tavsiyelerdir.
    #2000175 (Schizofrenne, 24.07.2007 15:07)
  4. 2999992. entryi gördüğünüz anda önceden başka bir sayfada "ekle" butonuna basmanızı bekleyen entryi girin. kazanacaksınız, zall size madalya takacak.
    #2000181 (larker, 24.07.2007 15:08)

© 2008 - uludağ sözlük

3 milyonuncu entry yi gireceklere tavsiyeler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 3 milyonuncu entry yi gireceklere tavsiyeler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 3 milyonuncu entry yi gireceklere tavsiyeler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran fikralar » adnan menderes universitesi » my blueberry nights » filosofem » boga burcu erkegi » the office » yazar basina dusen entry » 22 erkegin bir topun pesinden kosmasina anlam veremiyorum » teknik ressam » karamazov kardesler pide ve kebap salonu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games