3 kelimelik cumleyi 300 kelime ile soylemek 


  1. anlatılmaya çalışılan fikri gereksiz yere uzatmak. halk arasında ukelalık veya çokbilmişlik ifadesi olarak algılanan söylem biçimi.

    bir de örnek verelim tam olsun;

    3 kelimelik cümle: uvjb hadi uyu!
    300 kelimelik cümle: uvjb ......(bu arada 298 kelime vardır)... uyu!

    not: imla hatasını/hatalarını entryi girmeden önce düzelttim.
    #3679928 (uvjb, 17.07.2008 23:52)
  2. - boş konuşma davranışının bir diğer adı.
    #3681531 (karavana sam, 18.07.2008 12:08)

© 2008 - uludağ sözlük

3 kelimelik cumleyi 300 kelime ile soylemek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 3 kelimelik cumleyi 300 kelime ile soylemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 3 kelimelik cumleyi 300 kelime ile soylemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» reinaldo carlos merlo » sizofreni yalniz oynanmaz » i do » dunyanin baskenti » ahirette gotumuze girecek basliklar » kreator » simdi yatayim yarin erken kalkar yine yatarim » sevgiliye tavla ogretmek » cikis yok » broken beat scarred a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games