3 cam 

kapat
  1. durgun havanın ısı iletim direncinin çok düşük olması nedeniyle, sibirya gibi aşırı soğuk iklime sahip bölgelerde, 2 cam arasındaki hava boşluğunun kalınlığının artırılması sırasında, doğal taşınımın kritik kalınlık değeri aşılırsa, pencereye bir cam daha eklenerek 3 cam arasındaki 2 hava boşluğu kullanarak daha fazla ısı yalıtımı sağlamak için yapılan uygulama.
    #1415426 (ewentry, 15.03.2007 21:20 ~ 21:23)

© 2008 - uludağ sözlük

3 cam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 3 cam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 3 cam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» piknik » psikologa gitmek » dokuz eylul universitesi » sigarayi birakan yazarlar » ogame » towelie » asker kuyrugundaki 350 turk kadini » tanyeli » seytan bugun gercekten cok eglenmis olmali » baran topal a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci