3 boyutlu gozluk 

kapat
  1. takıldığında tv'deki, perdedeki oynayanları sanki etrafımızdaymış gibi gösteren, dokunabileceğimize umutlandıran gözlük. ilk olarak disneyland'te tanışmıştım bu gözlükle.
    perdede oynatılan bir dans gösterisiydi michael jackson'un. ufak yaratıklar vardı. farklı bir kısa filmdi yani. michael jackson yanımda dans ediyordu. güzel bir duyguydu tabi.

(bkz: 3 boyutlu televizyon)
    #657281 (thetempleoftheking, 22.09.2006 19:15)
  2. yıllar önce gazetenin biri vermişti bunlardan. yılbaşı gecesi televizyondaki dansözleri 3 boyutlu görecektik hesapta. aynı gazeteden üçer beşer alınmıştı yanılmıyorsam. vakit geldiğinde tüm aile efradı palyaço gibi takınmıştık. bi haltta görememiş mallığımıza doymuştuk ailecek.
    #657853 (no leaf clover, 22.09.2006 22:27)

© 2008 - uludağ sözlük

3 boyutlu gozluk başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 3 boyutlu gozluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 3 boyutlu gozluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ozlemek » yaban mersini » jeff beck » secil » yalnizlik omur boyu » sair uuserlardan siirler » kimliksiz halde polise yakalanmak » ne istedigini bilmemek » seytan yemini » i am memati bas and i am a torturer a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci