3 aralik istanbul tabu zirvesi 

kapat
  1. taksim olmasının mantıklı olacağı zirvedir.
    #885991 (LocK, 20.11.2006 19:09)
  2. çok kalabalık olursa tabu zirvesi olmaz dediğim zirvedir *.
    (bkz: organize konusunda uzmanlaşmak)
    #886031 (karpuzkabugu, 20.11.2006 19:18)
  3. tabunun usta ismi grand ekinoks'un büyük ihtimal ankara'ya gideceği gün yapılacağı için katılamayacağı zirvedir. tabu dedik de buradan laz pacino ve bettyboop'un kulaklarını çınlatır ve onlara selam ederim.
    #886376 (grand ekinoks, 20.11.2006 20:30)

© 2008 - uludağ sözlük

3 aralik istanbul tabu zirvesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 3 aralik istanbul tabu zirvesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 3 aralik istanbul tabu zirvesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran fikralar » ozge » kitap okurken muzik dinlemek » karakol yeri degil zihniyet degismeli » yazarlarin gammaz olma nedenleri » kendi hayatiniz icin beni suclayamazsiniz » seni anliyorum » pinara gel ki gorem » yaran futbol spikeri replikleri » kafkasli » ewentry » ros asana » rs ne lan » ordu goreve » gulce » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk kulturu » dagda yasamak » ece erken » a milli takim dan donen oyuncularin sakatlanmasi » yureksagda » fenerbahce nin asya sampiyonlar liginde oynamasi » nihat genc » avon » atesin cevresinde toplanmak » sozlukteki postmodern yazarlar » irak ta tas ustune tas omuz ustunde bas birakmamak » emre kongar » jennifer carpenter » barbaros altug » vacuum cleaner