3 aralik ankara universitesinde kavga 

kapat
  1. 3 aralıkta ankara üniversitesidil ve tarih coğrafya fakültesinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı. öğrenci grupları birbirlerine taş ve sopalarla saldırdılar.
    eğitimli gençlik dediğimiz kesimin bile bu ilkel yöntemlere başvurması ne kadar kötü. insanın geleceğe dair umutlarını tamamen yok ediyor böyle olaylar.
    #4316064 (LADYinRED, 04.12.2008 13:44 ~ 14:01)
  2. kavga değil, faşist saldırıdır.
    #4316097 (brcyzdm, 04.12.2008 13:51)
  3. bir gazi üniversitesi öğrencisi olarak aha sıçtım dediğim üzücü durum.

edit: ne eksiliyorsunuz ulan canımın derdine düştüm size noluyor?
    #4316102 (oropher, 04.12.2008 13:53 ~ 14:05)
  4. sağ sol kavgası yoktur. güvenlik destekli, satırlı bıçaklı faşist saldırısı vardır efenim.
    #4316109 (kurae, 04.12.2008 13:54)
  5. gençleri birbirine kırdırma amaçlı yapılan provokasyonların doğal sonucudur.
    #4316120 (LADYinRED, 04.12.2008 13:58)
  6. her yıl tekrarlanan sahnelerin olduğu kavga. geleneksel olarak bu seferki biraz daha soğuk günlere kalmıştır. zaten kendileri de bu yapılan takvim değişikliğinin elde olmayan sebepler dolayısıyla gerçekleştiğini söyleyip özür dilemişlerdir.
    #4316123 (alonejuveline, 04.12.2008 13:59)
  7. saf gençlerimizin bir anlık gaflet ve delaletidir. farklı görüşler muhakkak olmalıdır, çok sesliliktir bu. ancak amaç yaşanılan yeri daha güzel hale getirmek için -diğer görüşten farklı- öneri sunmak, diğer tarafın yaptıklarına eleştirisel bakmak olmalıdır. ülkeninin birçok problemi bu parlak beyinli gençlerin çözümünü beklemektedir. ancak bu gençler birbirlerinin beynini patlatmakla meşguldür.
    #4316190 (ben anlamam, 04.12.2008 14:11)
  8. bunun böyle olması için çabalayan tüm siyasileri ayakta alkışlıyorum. istediğiniz oluyor gençler fikir üretmek kendini geliştirmek yerine karşıt görüştekileri yok etmek fikrini benimsediğini için. Okullarda eğitim değilde nasıl aykırı olunur nasıl nefret edilir öğrendiği için.... ve bunun gibi bir sürü olaylara sebeb olan şahıs ve kurumları tebrik ediyorum başlığı.
    #4316196 (freedom, 04.12.2008 14:12)
  9. konuşamaya tartışmaya cesareti olmayan insanların kolaya kaçmasıdır.
    #4316215 (potansiyel girisimci, 04.12.2008 14:20)
  10. kavga yoktur.. sadece faşist bir saldırıya karşı sessiz kalınmaması sonucu gelişmiştir olaylar.. işin garip tarafı bu saldırıyı yapanların arkasında okulu korumak(!) için para alan güvenlik görevlilerinin olmasıdır.. her olayda karşımızda yer alan bu adamlar nedense okulun değilde faşizmin koruyucusuymuş gibi davranmaktadırlar.. bir ankara üniversitesi öğrencisi olarak bu durum beni ve arkadaşlarımı şaşırtmamakta aksine daha çok direnmemize neden olmaktadır.
    #4316235 (pandoraninkukusu, 04.12.2008 14:26)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

3 aralik ankara universitesinde kavga başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 3 aralik ankara universitesinde kavga ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 3 aralik ankara universitesinde kavga nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 3 aralik ankara universitesinde kavga. Copyrights of the articles are belong to their authors.