3 sinif izleyici kitlesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. genel izleyici kitlesi
  2. yazar kitlesi burada okur kitlesi nerede
  3. sinif sinif dolasan ogrenci
  4. bichot un yag kitlesi
  5. ceza nin hayran kitlesi
  6. entry nin hedef kitlesi
  7. dengesiz oylayici kitlesi
  8. hali reklamlarinin hedef kitlesi
  9. gaza gelmis yazar kitlesi
  10. kurtlar vadisi hayran kitlesi

© 2008 - uludağ sözlük

3 sinif izleyici kitlesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 3 sinif izleyici kitlesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 3 sinif izleyici kitlesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 12 subat 1911 fenerbahce galatasaray maci » yasama yasat » yaran diyaloglar » ethembaki » genelkurmay aktutun u biliyordu iddiasi » tirsik » daniel gonzalez guiza » melanezya » trt spikerleri » antu com » m1 » kastanyet » richthofen » askeri yargitayin tarafsizligi » tsk da reform ihtiyaci olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » black metalin bogurtu ve hiriltilar butunu olmasi » yuce turk devletine kurdu olamayan bir kurdun ozru » tuvalette diski yerine para cikarmak » kamos » power b » arkas holding » veled i zina » her ilde bulunan ortak yer isimleri » turk erkeginin fahise sadakati » haberin yok oluyorum » alois hitler » dini hassasiyet tutuklamasi » cocuguna primary key tadinda isim koyan ebeveyn » vazgecilmezden vazgecmek » south of no north