2km lik bayrak 

kapat
  1. 2.km boyu,8metre eni ile Guinnes Rekorlar Kitabı'na da giren,ucundan bir nebze olsun tutabimek için saatlerce ayakta beklediğim ve Beşiktaş meydanında o muhteşem taraftarla siyah-beyaz diye bağırarak altından geçtiğim,geçerken kendimi tutamayıp ağladığım,Beşiktaş'ın 100.yıl için yaptırdığı bayraktır.
    #345993 (mavi, 14.06.2006 20:05)

© 2008 - uludağ sözlük

2km lik bayrak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 2km lik bayrak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 2km lik bayrak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arzu caglan » saw serisini bir gunde izlemek » sair uuserlardan siirler » alice in hell » anhedoni » uludag sozluk moderator secme ritueli » impossible brutality » basarili turbanli kadin olmamasi » tugce becerikli » seni her gordugumde » deb » salla basini al maasini » caylakligi bitmis sozluk yazari » roman shirokov » deft » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 311 » bana bir masal anlat baba » usenmeden 10 sn bekleyip defalarca eksileyen yazar » asansor kullanmayi bilmeyen insan » ulu chat » fc nitra » andrejoni » 7 kisinin kurban da bluevelve e girmesi » alicia keys » cinnet geciren uuser in 7 turbanli kesmesi » sozlukten kiz indirmek » disko krali » vedad ibisevic » kime derler sana derler » beni kor kuyularda merdivensiz biraktin