29 subat 2008 bursa senfoni orkestrasi konseri 

kapat
  1. bursa bölge senfoni orkestrası, antalya devlet opera ve balesi korosu ve de özel çakır ilköğretim okulu çocuk korosunun carl orff'un carmina burana'sını seslendirerek bursalı müzikseverlere ziyafet verdikleri konserdir.

konserdeki sahne kantatı şu şekildedir:

hülya kazan - soprano
    devrim demirel - tenor
    tamer peker - bariton
    hakan balkan - orkestra şefi

özel çakır ilköğretim okulu çocuk korosunun seslendirdiği 2 bölüm içerisinde en çok beğenilen ise tenpus est iocundum olmuştur.

özellikle genç arkadaşlarımızın böyle bir gecede seslendirdikleri bölüm, onların hayatlarında unutulmaz bir anı olarak kalacak ve bu geceyi ömürleri boyunca hep hatırlayacaklardır.
    #3076678 (ewentry, 29.02.2008 22:13)

© 2008 - uludağ sözlük

29 subat 2008 bursa senfoni orkestrasi konseri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 29 subat 2008 bursa senfoni orkestrasi konseri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 29 subat 2008 bursa senfoni orkestrasi konseri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sukran kozali » ergun poyraz » winampta shoutcast radyo dinlemek » keyfkesh » kendini bir sey sanmak » yemekle ilgili entry girmenin yasaklanmasi » the wall street journal » beyaz uniforma » livin on a prayer » sezaryen a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games