29 mart 2006 opeth konseri 

kapat
  1. yeni melek te gerçekleşek olan, rockseverlerce sabırsızlıkla beklenen konserdir.bilet fiyatlarını tam hatırlamıyorum ama ayakta 35 ytl.umarım yeni melek opeth'e de kıymaz ve beklendiği gibi muhteşem bi konser olur.
    #94935 (tequila cup, 01.03.2006 22:00)
  2. arkadaşımın "south park karakteri yaratma"sitesinden(www.sp-studio.de) "Mikael Akerfeldt" karakteri yaratıp kağıdı Akerfeldt'e vermeyi başarmış olduğu ve de Akerfeldt'in "bakın beni çizmiş ne güzel değil mi" diyerek anfiye asıp konser boyunca orada kaldığı muhteşem konserdir...

playlist:

1-ghost of perdition
    2-white cluster
    3-the amen corner
    4-the baying of hounds
    5-closure
    6-under the weeping moon
    7-the grand conjuration
    8-the drapery falls
    -------
    hard rock geçidi
    -------
    bis: deliverance
    bonus track: demon of the fall
    #407665 (Doom Caller, 09.07.2006 04:28 ~ 04:29)

© 2008 - uludağ sözlük

29 mart 2006 opeth konseri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 29 mart 2006 opeth konseri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 29 mart 2006 opeth konseri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kursun yemeyen tutun salkimi kalmadi » 90 larda cocuk olmak » olaganustu iddialar olaganustu kanitlar gerektirir » alone with everybody » oopps i did it again » akp ye oy veren mhp li chp uyesi » yuzuklerin efendisi ergenekon » chewbacca nin aslinda che olmasi » singstar » rojen pastanesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games