29 haziran bolu terore karsi birlik mitingi 

kapat

1. 29 haziran cuma günü bolu'da düzenlenecek olan mitingdir. Toplanma yeri Bolu atatürk stadyumu arkasıdır. Toplanma saati; 18:00 dır. Tüm bolu ve çevre illerde bulunan kişileri beklediğimiz mitingdir.
    #1827093 (FrOsT, 26.06.2007 23:39)
  2. Uludağ sözlük yazarlarından bu ve bu tip başlıklara pkk yanlısı kişilerin veriği ekşi oylar nedeni ile ilgi göstermelerini yürüyüşlere mitinglere katılamasalarda en azından bir birlik ve beraberlik yada duygularını anlatan bir entry girerek bu itlere karşı tavır koymalarını beklediğim mitingdir.
    #1827427 (FrOsT, 27.06.2007 00:37 ~ 25.04.2008 12:12)
  3. teröre karşı birlik mitingi olduğundan ötürü pkk'lıların, pkk sempatizanlarının, demokrasinin yılmaz savunucusu aydınlarımızın, teröre karşı adım atmaktan çekinen üstüne üstlük terörü cesaretlendiren akp'lilerin bok atacağı, satılmış medyanın yer vermeyeceği miting olacaktır.
    #1827501 (trail blazer, 27.06.2007 00:53)
  4. Yazık ki ekşi oy verenlerin artı oy verenlerden çok olduğu bir eylemdir.

Yahu ben şunu anlamıyorum şu sitede 140 kişi onlıne ancak 1-2 tane yazardan başka bu ülkeye bu askere hiç mi sahip çıkan yok? Oy istemiyorum arkadaşlar ama yazın şuraya ne olur? Yazın ki benimde umudum olsun şu ülkenin yarın bir kurtuluş savaşına daha ihtiyacı olursa arkaında duracak evlatları olduğuna. O şerefsizler istedikleri kadar ekşilesinler ama artık bu vatan evlatlarıda ne olur biraz tepki versin.
    #1827536 (FrOsT, 27.06.2007 01:00)
  5. ellerimizde türk bayrakları ile yada en azından şehitlerimizin anısına siyah değil de kan kırmızısı kıyafetlerle yürüyeceğimiz , sesimizi değil belki ama dualarımızı ulaştıracağımız yürüyüş olacaktır.
    #1827565 (Adriano, 27.06.2007 01:07)
  6. tepki verilecek tek yer meydanlardır. 5 temmuz'a da tekrarlanmasını ve rte nin suratının da her yer gibi kıpkırmızı olması dileğiyle.
    #1827648 (mfatih1, 27.06.2007 01:26)
  7. teröre karşı mitinglerle birlik yapmanın pek etkili olmayacağı açıktır. teröre karşı birlik , terörü ve ayrımı yaratan sorunları bulup ortadan kaldırmaktır. bu tarz mitingler en fazla kutuplaşmayı arttırır.
    #1827652 (diyonsos, 27.06.2007 01:27)
  8. bir düzceli olarak yanıba$ımdaki mitinge katılmamak olmaz heralde...
    #1828744 (darkness nights, 27.06.2007 11:30)
  9. Sözlük modları tarafından pkklılara forumda küfür etmenin diğer yazarlar ile polemik yaratıcı bir tavır olduğunu öğrenmeme neden olan mitingdir.

Pkk lılara küfür etmek polemik konusu ise onların bu vatanı bölmeye çalışması, devletin, kurşun sıktıkları askerin burada bu hakkı onlara götten uydurma editleri/silmeleri pkklıları koruma onlara laf soyletmeme hevesi ile yapan moderatörlere vermiş olması ve bunu editlemesi dahada büyük bir polemik konusudur. Polemikse pkklıların alayına polemik.......

Bunuda silin.....
    #1832458 (FrOsT, 28.06.2007 00:07 ~ 00:12)
  10. Uludağ sözlük yazarlarından bu ve bu tip başlıklara pkk yanlısı kişilerin veriği ekşi oylar nedeni ile ilgi göstermelerini yürüyüşlere mitinglere katılamasalarda en azından bir birlik ve beraberlik yada duygularını anlatan bir entry girerek bu itlere karşı tavır koymalarını beklediğim mitingdir.

Kim olduğunu şu anda bilmiyor olabilirim belki hiç öğrenemeyecek olabilirim ama unutma saa bu ekşi oy verebilme hakkını cuma günü onlar için yürüyeceğimiz şehitlerim verdi ve bana en çok dokunan senin gibi şerefsizler bu sözlükte sokakta bu tip işler yapailirken benim aslan askerimin senin bile hayatını korumak için orada savaşıyor olması. işte benim askerimin senin şerefsizlerinden farkı bu ve bu yüzden şerefli ama senin pkk lı itlerin beni öldürmek için yaşıyor benim askerim benim mehmedim hepimizi yaşatmak için ölüyor.
    #1832464 (FrOsT, 28.06.2007 00:08)
  11. kalbimiz askerle,gönlümüz boluda dediğim miting.
    #1832503 (dragonhead40, 28.06.2007 00:14)
  12. (bkz: seri eksi oy veren ibnenin pkklı olma ihtimali)
    (bkz: gerçi bunların hepsi ibne ya)
    #1832568 (klasnick, 28.06.2007 00:25)
  13. her mitingi savunmak ile her mitingin yapılabilirliğini savunmak eşdeğer yaklaşımlar olmasa gerek.

(bkz: demokrasi)
    (bkz: milliyetçilik)
    (bkz: özgürlük)

1 mayıs 2007 günü istanbul'da mitinge fiilen katılmamış halimle benim yaşadığım polis devleti uygulamalarının %1'i bile [vatansever abiler emin olsun ki] mezkûr mitingde yahut chp aromalı cumhuriyet mitingleri'nde söz konusu olmamıştır, olmayacaktır. bu ülkede resmi ideoloji ve onun militer savunucularının işaret ettiği çizgilerin dışına çıkmanın tek alternatifinin pkk'nın militer demokrasi çığırtkanlığı olmadığını anlatabilmek neredeyse imkansız. milliyetçilik zırhı buna engel. maazallah kaygan zemindir, en haymatlos halinizle sizi kürtçü bile ilan ederler! ben terörü ve militarizmi lanetlerken hiç de vatan kelimesine ihtiyaç duymuyorum. kaldı ki legal teröristlerden, 80 öncesinin solcu katliamlarına göz yuman, halen emniyet müdürlüğü görevlerinde rahatlıkla boy gösterenlerden, ogün samast ağabeyimizle hatıra fotoğrafı çektirenlerden söz açmanın bilmiyorum gereği var mı? şehitler de eşşek değil, hrant dink de!

eşşeklerden söz açmışken milliyetçi ağabeyler için ayrılıkçı, ırkçı olmayı şöyle tanımlayabiliriz: kişilerin türkiye cumhuriyeti'nin yakın geçmişinin iki katil abdullah'ı hakkında yaptıkları yorumlara bakabiliriz. aman boş geçmeyelim. birinde coşkuyu verenler diğerinde suskuya gömülmezse pek sevinirim.

(bkz: abdullah öcalan)
    (bkz: abdullah çatlı)

(bkz: türkiye de milliyetçiliğin yükselmesi)
    #1836123 (vernon sullivan, 28.06.2007 18:40 ~ 18:41)
  14. 1 saat sonra bolu kapalı spor salonunun arkasından başlayacak olan yürüyüştür.
    #1840623 (FrOsT, 29.06.2007 17:13)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

29 haziran bolu terore karsi birlik mitingi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 29 haziran bolu terore karsi birlik mitingi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 29 haziran bolu terore karsi birlik mitingi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 29 haziran bolu terore karsi birlik mitingi. Copyrights of the articles are belong to their authors.