27 haziran 2007 

kapat
  1. hava sıcaklığının mevsim normallerinin çok üzerine çıkıp tavan yapacağı gün. bir çok ilimiz 40 derecenin üzerini görecek. türkiye yanıp kavrulacak bu günde. hatta devletimiz kamu personelini çok düşündüğünden bugünü tatil yapacakmış*.

yanıyorum.. yanıyorsun.. yanıyor..
    #1822084 (janjan, 25.06.2007 23:37)
  2. http://www.meteoroloji.go...min-iller.aspx?m=ISTANBUL
    meteorolojinin sitesinde de en yüksek değerler tablosunda yerini bulmuş, sıcaklığın zirvede olduğu gündür.
    #2213959 (azorka, 28.08.2007 09:34 ~ 09:39)
  3. biricik annemi kaybettiğim gündür..Hiç yaşanmasını istemedeğim yegane gün.
    #3590673 (uye ol, 27.06.2008 23:13)
  4. kiminin acısını,kiminin mutlulugunu derinden hissettigi bir gündür.
    #3590834 (sapsadun, 27.06.2008 23:45)

© 2008 - uludağ sözlük

27 haziran 2007 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 27 haziran 2007 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 27 haziran 2007 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» peter stormare » cuma saatinde basin toplantisi yapan fenerbahce » savulun bbg geliyor » hotel menora » sso » korkunc bisey » mentol » doktorlar » b 17 » topukla gol atmak » power b » robert capa » yerdeki benzine yanan kibrit atmak » crysis warhead » psikolojik olarak tatmin olmayan erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » disko krali » nike ayakkabi giyen komunist » deli mi ne » fatih altayli » mac skorunu bilene sukela vermek » capa tip fakultesi » filistin cephesi » la bamba » mizah dergilerinin iki yuzlulugu » sensiz yapamam » undesilyon » pantolona pantul diyen erkekten soguyan kiz » don t say goodbye » recep peker » yaran msn diyaloglari