27 genclik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. genclik dergisi alan bes parasiz ergen genclik
  2. asi genclik
  3. genclik 27
  4. toy genclik
  5. 57 genclik
  6. dj genclik
  7. ilk genclik
  8. genclik
  9. genclik 23
  10. 60 genclik

© 2008 - uludağ sözlük

27 genclik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 27 genclik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 27 genclik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ertem egilmez » hayatta daha onemli seyler var » manco » korkunc bisey » rui pedro dos santos patricio » okul » turbanlilarin oral seksi istememesi » bozcaada » prezervatif » olmek istemek » 5 istediler 6 attik 10 istediler zaman yetmedi » terorun beyni barzani mihmandari akp » ozgur edebiyat » sapper » mig 15 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dunyevi siirlerin son gecesi » sevgililerin alyans takma meraki » menajerlik oynarken pardesu giymek » icerde » dumur eden iltifatlar » surekli cikolata yemek » liman von sanders » htnm » dunya ulkelerinden secme ata sozleri » demet akalin benim nasil bir binici oldugumu bilir » 15 ekim 08 vatan gazetesine erisimin engellenmesi » tutam yar elinden » del kano » bahcelievler lisesi » yagami raito