26 subat 2008 mahser i cumbus ankara gosterisi 

kapat
  1. Mahşer-i Cümbüş
    tarih : 26.02.2008 20:00:00
    mekan : MEB Şura Salonu
    bilet fiyatları
    1. Kategori: 34,00 YTL
    2. Kategori: 28,50 YTL
    ön bilgi etkinlik hakkında bilgi Mahşer-i Cümbüş

Mahşer-i Cümbüş, 2001 yılı Mayıs ayında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü öğrencileri tarafından kuruldu. Aynı yıl Eylül ayında Ankara Tenedos kafede Tiyatro Sporu gösterilerine başladı. Mahşer-i Cümbüş 2003 yılının Ağustos ayında istanbul’a taşınarak faaliyetlerini istanbul'da sürdürdü.

Mahşer-i Cümbüş kurulduğu günden bu yana Ankara ve istanbul başta olmak üzere bir çok ilde gösteriler sergiledi ve festivallere katıldı. Türkiye'de Modern Doğaçlama Tiyatro'nun öncüsü olan Mahşer-i Cümbüş, Doğaçlama Tiyatronun gösteri biçimlerinden biri olan - Tiyatro Sporu - nu Türkiye'de ilk defa seyirci ile buluşturdu. Ekip bugüne kadar 300'ün üzerinde “Tiyatro Sporu” , 100'ün üzerinde "Beyin fırtınası" gösterisi yapdı. 12 Uluslararası Tiyatro Festivalinde Türkiye'yi temsil etti.
    #3031892 (estel, 19.02.2008 21:50)
  2. oldukça kısa sürmesine -ya da bana öyle gelmesine- rağmen deli gibi eğlendirmişlerdir. özellikle "uzaktan kumanda-dörtlü dönme ve bir sen bir ben" turları çok eğlenceli geçmiştir.
    (bkz: hep gel mahşer-i cümbüş!)
    #3066487 (arrzu, 27.02.2008 17:38)
  3. istanbul da biletleri 10 ytl den satılmaktaydı.
    #3066527 (isvicreli bilim adami, 27.02.2008 17:46)

© 2008 - uludağ sözlük

26 subat 2008 mahser i cumbus ankara gosterisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 26 subat 2008 mahser i cumbus ankara gosterisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 26 subat 2008 mahser i cumbus ankara gosterisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» shawn paul bradley » anne rice » sadece turkiye de gorulen olaylar » uludag sozluk teki kizlarin tas gibi olmasi » bir gitar ile birden fazla kisinin foto cektirmesi » olmazsaolmaz » apo ya verilebilecek alternatif cezalar » oyuna devam » kuru muhalefet uzerinden prim yapmaya calismak » salary cap a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci