26 haziran 2006 husnu senlendirici sertab erener konserine gidiyoruz zirvesi 

/ 3
kapat
  1. hakkında hiç yorum yapmak istemediğim zirve(msi)dir. bilinsin istedim sertab ve hüsnü zirveye orkestrası ile katılmıştır. üç uuser* ve bir misafiri gerçekten şenlendirmiştir, kaliteli müziğin canlı canlı keyfi çıkarılmıştır. paraları ödenen boş yerler de ayakta kalan sertab ve hüsnü severlere armağan edilmiştir. *
    #377660 (olric, 27.06.2006 01:52 ~ 01:53)
  2. tüm emeklere ve uykusuz heyecanlı gecelere *saygı olarak ,ben ,omayra, olric ve bir misafir tüm şart ve koşulları zorlayarak *yalan etmediğimiz zirvedir ama bazı yazarlar geyik yapamayacağını düşünerek keyfi olarak kendince haklı sebeplere sığınarak gelmemiştir * kaçırılan olay büyüktür hüsnü ve sertab gerçektende harikaydı ama zirve organizasyonunda bir takım yanar döner kişilerin olması bile keyfimizi kaçırmadı biz gene eğlendik bir sonrakine inşallah diyoruz ve en yakın zirveye oynuyoruz ! * * ** * *
    #378166 (enterezan, 27.06.2006 10:31)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

26 haziran 2006 husnu senlendirici sertab erener konserine gidiyoruz zirvesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 26 haziran 2006 husnu senlendirici sertab erener konserine gidiyoruz zirvesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 26 haziran 2006 husnu senlendirici sertab erener konserine gidiyoruz zirvesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mahir cayan kim lan » ayten mutlugil » tayshaun » kocaelispor » ekmek bicaginin siddet simgesi olmasi » davet » omrumun sahibi » eski sevgilinin eski sevgilisi » unutulmaz aktorlerden unutulmaz replikler » meltos a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci