250bin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 25
  2. 25 08 2000
  3. 25 30 yas arasi hatunlar
  4. 25 acp
  5. 25 adet diazem
  6. 25 agustos
  7. 25 agustos 1985
  8. 25 agustos 2000
  9. 25 agustos 2000 galatasaray real madrid maci
  10. 25 agustos 2006 barcelona sevilla maci

© 2008 - uludağ sözlük

250bin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 250bin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 250bin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» geri zekali baslik furyasi » yalikavak » sik kafali japon askeri » calismayana ekmek yok » bas ortulu oldugu icin ciplaklar kampina alinmamak » ultmtu » aquafobi » bilgisayar » benighted » amnezi » vakit tamam » duygulanim » mulayim sen kocaman bir cilginsin » gunun ilk isigi » there s a place » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hic bizimkini yediniz mi » galatasaray kupasi » cooler than jesus » belgetor » birincil surec dusunme » erdem yener » animal farm » ozledim seni » uludag sozluk vs itu sozluk » empati yetisi olmayanlara icten ice acimak » deft » muslum denen hiyar burda mi » cemsbg » hayat ne cabuk geciyor » pkk