bugün

benim dedeme mesela, zorla aldırmışlardı.

ahır yaptıkları camide zorla okutulduğu günleri anlatırdı rahmetli. konya'nın uçsuz bucaksız düzlüklerinde bir osmanlı sevdalıları her gün çatır çatır atom parçalıyorken ve hatta osmanlıyum diye yeni bir element bile keşfetmişlerken nasıl askeri vesayet yüzünden bir gecede cahil kaldıklarını anlatır dururdu.
abdülhamit'in çizdiği osmanlı'nın yaptığı uzay mekiğinin füzyon reaktöründe görevli olan dedem bu tek parti döneminde çok zulüm görmüştü. ruhu şad olsun.
bu haberler yalan mı dolan mı bilmesem de.. gerçek olsa da size ne kardeşim, parası olan alsın yahu, normalde kaç kitap okudunuz ki sizler ! piyasa da kitap fiyatı 20.25 lira iken aldınız mı diye sorulur. lüzümsuz gündem yaratmalar, yahut serbest piyasa bu , sınırlı sayıda çıkarmışlar parası olan alsın. gereksiz yere linç yapmayın, ama yok bu ülkeni cebinden parası yoktur, evinde dolabı boştur ama böyle şeylerle uğraşmayı sever, beter olun be..!!!
Zorla yanmayan kefen de aldırmıyorlar ama dini duyguları istismar edip kitleleri buna ikna edebiliyorlar. Mevzu zorla kitap aldırılması falan değil. Açın bakın sözcü gazetesinin orta kısımlarına yılmaz özdil den atatürk seti yılmaz özdil den çocuklara atatürk seti yılmaz özdil den gençlere atatürk seti diye bir sürü set mevcut yılmaz özdil sömürücü ve düzenin içinde yolunu bulan kişilerden biri sadece fazlası değil.

2500 liraya özel basım cart curt muhabbeti de bu sömürünün son boyutu. Çomar her kesimde mevcut çünkü.
Zorla yanmaz kefen alınan döneme tekabül eden karanlık dönem.