25 uluslararasi ankara muzik festivali 

1. 4-27 nisan tarihleri arasında yapılacak festivaldir. daha fazla bilgiye ulaşmak için;

--spoiler--
    http://www.ankarafestival.com/
    --spoiler--
    (cakaf, 21.03.2008 11:54 ~ 15:36)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mac bitti hala gol yiyoruz » gulmeyi istemek » 12 mayis 2008 fenerbahce ulker antalya b b maci » edward scissorhands » takoz recep » heavy metal » liz vicious » dersten atilirken yasanan diyaloglar » aglama gozlerim mevlam kerimdir » fiyonk makarna » server durumu » deloitte » viii henry » karim benzema » memleketimden insan manzaralari » bodrum un tarihi eserleri » primal fear » haskoy » mercy » o degil de » sari kisla » bir ulkucu sevdim » dursun ali erzincanli » istanbul park ta kopek skandali » cocukken yapilan safliklar » the tattooist » winamp » ozgurluk » avini bekleyen moderator a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa